четвртак, 28. април 2016.

FUTAVCI ft. IRINA - "Kao Ljubav"


Publika još uvek pamti energični nastup benda Futavci na petom Demofestu, 2012. godine, a koliko je njihov zvuk napredovao tokom godina, potvrđuje i nedavno objavljeni singl „Kao ljubav“.
Posebnosti ove numere doprinose i jedinstveni glas i emocija Irine Kapetanović, koja ističe da je ova specifična saradnja nastala velikim prijateljstvom sa članovima benda.

Singl „Kao ljubav“ je nešto potpuno drugačije i od onoga na šta smo navikli od benda Futavci.




„Pjesma i dalje posjeduje elemente koji su prepoznatljivi za nas, a to su nagle promjene dinamike, neočekivani rasplet i, svakako, pjevni refren, ali sam rad na ovoj pjesmi iziskivao je mnogo ozbiljniji i zreliji pristup od dosadašnjeg. Samim tim, ova pjesma je najava svega onoga što slijedi vezano za bend u daljnjem pristupu radu“, rekao je Kemal Čebo, frontmen benda.

Pesma je snimljena u studiju MC Pavarotti u Mostaru, a produkciju i mastering potpisuje svetski proslavljeni inžinjer zvuka Zoran Jurišić (MK Mastering). Spot je sniman u ambijentu Otvorene scene Obala, na Akademiji scenskih umjetnosi u Sarajevu, u produkciji udruženja „Studio scena“, a u režiji glumca Adnana Gore.

Нема коментара:

Постави коментар