среда, 23. март 2016.

Predstavljamo ZepTone, mladi band iz Splita



ZepTone, band iz Splita, su  formirali tada srednjoškolci, izmedju 2008-2009.godine, dva dobra prijatelja Ivan i Antonio.

Antonio u to vreme nije svirao ni jedan  instrument,a Ivan je svirao gitaru.
U svakom slučaju Ivan je video da dele istu strast prema muzici, pa je pozvao Antonia da podju i slušaju nekoliko časova gitare. Antonio se od tada jako zainteresovao i počeo je da svira bas.

Band je postao aktivniji u toku 2012. godine, kada je dobio svog prvog bubnjara Sami Assania, i možemo slobodno reći, tada postaje aktivan. Ne još uvek sa živim nastupima, ali produktivan u stvaranju pesma pisanju i izradi muzike.
U to vreme band je imao nekoliko promena pevača.Kasnije je  Ivan prepoznao talenat za pevanje u svom rođaku Luki, koji je u to vreme imao svega 15 godina, ali sasvim dovoljno da odluči da se pridruži bendu.

Muzički stil je raznovrstan, to je o rock 'n' roll,sa jakim rifovima, teških ritmova, ali i sa sporijim melodijskim delovima.

Nebo je granica! Pesme su o svakodnevnim situacijama u životu, i načini razmišljanja pojedinca.

"Sretni smo šta možemo objavit da se počelo sa pisanjem novih pjesama. Moramo priznat da je trebalo neko vrijeme dok se u našem Ivanu nisu probudili novi izljevi autorske genijalnosti jer mu je valjda u posljednje vrijeme krenilo u životu pa nije u depri, a svi znamo da nema dobre pisme u duru... . Uglavnom nečemo još davat vremenski okvir al bitno je da se krenilo" - poručuju momci iz benda

Do tada možemo uživati u već provereno dobrim pesmama sa "Stained Memories" EP-a benda ZepTone !


Нема коментара:

Постави коментар