недеља, 27. март 2016.

Nocturne magazin slavi 13. rođendan, subota 02.april, Centar za kulturu "Božidarac"


     Nocturne magazin slavi 13. rođendan, subota 02.april, Centar za kulturu "Božidarac"

Nocturne magazin, jedan od najčitanijih portala u Srbiji koji se bavi gitarskim zvukom, 02. aprila će proslaviti 13. rođendan specijalnim koncertom na kojem će da nastupe bendovi Wolfram, Brigand, Grate i Pop Star, a koji će biti održan u Centru za kulturu Božidarac.

Ako se pitate zašto su za rođendanski koncert ovog magazina odabrana baš ova četiri sastava, iz Nocturnea su objasnili da ovi bendovi imaju jednu zajedničku osobinu, a to je kvalitet.

"Sva četiri benda rade autorsku muziku i zaista je svaki za sebe specifičan i jednistven, a opet su svi jako slični i verujemo da ćete svi početkom aprila uživati u svirci koja će da traje skoro četiri sata" – navela je Nocturne ekipa.

"Nama je izuzetno drago što smo konačno u prilici da javno proslavimo godišnjicu sajta. Nije slučajno što je to baš 13. rođendan. Puno toga lepog je iza nas, a nadamo se da najlepše stvari tek predstoje. Najvažnije je da radimo ono što najviše volimo i nadamo se da ćemo to raditi na našu, a i vašu radost još bar 13 godina. Vidimo se 2. aprila!" – rekao je glavni i odgovorni urednik Nocturne magazina Marko Ristić.



Ulaznice za ovaj koncert su u pretprodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 400 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар