четвртак, 31. март 2016.

Nežni Dalibor predstavlja pesmu "Vikendi"


Nežni Dalibor predstavlja pesmu "Vikendi", drugi singl/spot sa predstojećeg albuma "U slojevima"



Direktor fotografije je Igor Marović, produkciju,organizaciju i kostomografiju potpisuje Marija Jaraković,
scenografiju Vladimir Vićentić i Jovana Pešić,montažu Rajko Ristanović,kolorista Nikola Marinković,a za šminku je bila zadužena Jovana Vasić


Nežni Dalibor iza sebe ima tri studijska albuma: “Sredstva i veštine” (2008), “Normalan život” (2011) i “Nežni Dalibor” (2013). Bend je diskografski debitovao sa singlom “Značajan događaj” na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?” (2007) u sastavu Ivica Marković (gitara i vokal), Branimir Bogdanović (bubanj) i Ljubomir Vučković (bas i vokal). Održali su veliki broj koncerata širom regiona uključujući sve značajnije festivale kao što su EXIT, Terraneo, Taxirat... ali i dalje u Evropi, od čega se izdvajaju nastupi na festivalu Glimps u Belgiji 2012. godine i Waves festivalu u Beču 2013. Krajem 2011. godine bendu se na sintisajzeru i specijalnim efektima pridružio Davor Sopić, a krajem 2012. godine dobili su i novog bubnjara, Dragana Jovanovića Gagija.

Album "U slojevima" je snimljen u Studiju P3 u Beogradu, a produkciju potpisuje Kaspar Vijnerg (Caspar Wijnberg; ex-The Saints). Mastering albuma je urađen u Da Goose Music studiju u Amsterdamu, a izlazak albuma se očekuje uskoro!



U petak, 15. aprila u Domu omladine Beograda,bend će održati koncert na kome će pored novih pesama, sa predstojećeg albuma, obradovati publiku i pesmama koje su vec rado slušane.

Нема коментара:

Постави коментар