уторак, 1. март 2016.

Lorna Wing, Sara Renar & Real Pjano Trio, 19. mart , Bozidarac


Lorna Wing, Sara Renar & Real Pjano Trio u Petak 19. mart 2016. od 20h - Centar za kulturu "Božidarac"

Lorna Wing i njihov specifičan autorski zvuk se može najbliže definisati kao chamber pop swing.
Kombinovanjem pretežno akustičnih, ali i električnih instrumenata sa pomalo melanholičnim ženskim vokalom, u pesmama koje flertuju sa više muzičkih žanrova istovremeno, teži se da se kod slušaoca izazove osećaj udobnosti. Tekstovi su inteligentno dvoslojni pa je njihov dublji sadržaj obavijen melodičnom površinom. Lorna Wing je jedan od retkih bendova u našem regionu čiju muzičku atmosferu slušaoci povezuju sa izvođačima kao što su Nouvelle Vague, Koop, Tom Waits i dr.

SARA RENAR je kantautorka iz Zagreba za koju se slobodno može reći da se nalazi pri vrhu alternativne kantautorske muzike regiona.
Drugim albumom pod nazivom "Jesen" Sara je potvrdila status najprogresivnije muzičarke novog talasa, prikupivši samo najbolje recenzije od strane regionalnih portala, magazina i radio stanica.
Prošlogodišnje osvajanje prestižne nagrade Porin za najbolje žensko vokalno izvođenje dovoljno govori o kvalitetu njenog live nastupa.



REAL PJANO TRIO je zapravo nastao kao četvorka 2003. Godine, a sada broji petoro članova. Sviraju autrosku muziku kroz nekoliko stilova, u određenim krugovima nazvanu "novobeogradskim šansonama".
Spajaju barsku muziku, jazz, tango, latino ritmove i reggae u jednu sasvim novu fuziju koju ćete zasigurno obožavati!



Karte u pretprodaji 300 din. @ FELIX Shop, TC Sremska, na ulazu 400 din.

Нема коментара:

Постави коментар