четвртак, 24. март 2016.

Gustafi, petak, 15.april, zagrebački klub Tvornica Kulture



Legendarni istarski sastav Gustafi u petak, 15.aprila u zagrebačkom klubu Tvornica Kulture održaće koncert povodom hvaljenog, jedanaestog studijskog albuma “Maneštra” (Spona, 2015.).

 Prvo su objavili odličan singl/videospot "Hiti se na mene", zatim još jedan sjajan singl i spot "THC balun (Cumbia Istriana)", a onda su uoči objave albuma "zakucali" singlom "Za ljubav se ne moli". Novi, jedanaesti album Gustafa jedinstvenog naziva "Maneštra" (Spona, 2015.) odličan je povod i poziv na druženje u zagrebačkom klubu Tvornica Kulture.

"Kako opisati maneštru u dvije - tri rečenice? Nikako! Tako ni naš album 'Maneštra'. Kompleksan, a jednostavan, sastavljen, kao i prava maneštra, od svega i svačega... Naći ćete i starog tex mexa, trans bluesa, cumbie, rocka, istarske kante... Smatram ga autorski najzrelijim albumom, obavezno ga poslušajte više od dva puta, svidjet će vam se sigurno, ako ne na prvu, na treću 100%. Ukoliko niste veći pobornik naše turboestrade", tako o "Maneštri" govori frontmen Gustafa Edi Maružin.




Pre Gustafa nastupiće pulski punk-rockeri Saša 21, predvođeni Saletom Verudom, gitaristom kultnih KUD Idijota.



Nastup grupe Saša 21 počinje tačno u 21 sat, a nakon njih sledi svirka Gustafa i njihova “Maneštra”.

Ulaznice se mogu kupiti online putem www.eventim.hr, u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), u Tvornici kulture te drugim prodajnim mestima Eventima. Cena ulaznice: 70 kn.

Нема коментара:

Постави коментар