понедељак, 22. фебруар 2016.

YU Grupa u novosadskom SPENS-u 02.aprila



Legendarna YU Grupa, sa 45 godina na muzičkoj sceni i reputacijom najuticajnijeg sastava na prostorima bivše Jugoslavije, posle velikog beogradskog koncerta 17.12.2105 u Hali Sportova, zbog velikog interesovanja, obeležiće svoju godišnjicu i koncertom u novosadskom SPENS-u.

Mala dvorana će 02.04.2016 biti mesto okupljanja svih ljubitelja istinskog rokenrol zvuka kojem YU Grupa više od četiri decenije ostaje dosledno verna, a jedinstvena harizma uz uvek autentičan scenski nastup nesumljivo ukazuju na koncert koji će zadovoljiti apetite novosadske rokenrol publike svih generacija.

Najdugovečniji bend u istoriji domaće rokenrol scene, osnovan je 29.11.1970. godine, a ime za sastav je tog dana odabrala publika, kad je na njihovom nastupu u zemunskom klubu Sinagoga, disk džokej Zoran Modli pozvao prisutne da predlože ime.

 Od tada do danas, bogata muzička istorija YU Grupe, sastava koji je umnogome uticao na razvoj regionalne rok scene, broji 10 singlova, 11 studijskih albuma i jedan uzivo, a ove godine će biti obogacena i 12. albumom koji će premijerno biti predstavljen na koncertu u Novom Sadu. Naravno u njihovom repertoaru nacice se i svima dobro poznati hitovi uz koje su generacije odrastale.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti od ponedeljka 22. februara na svim prodajnim mestima Gigstix-a i Eventim-a kao i online preko sajtova gigstix.com i eventim.rs.

Promotivna cena ogranicenog kontigenta ulaznica iznosiće 1.000,00 RSD.

Redovna cena ulaznice biće 1250 rsd za parter i tribine dok će se na dan koncerta za ulaznicu izdvajati 1.400,00 RSD.




Нема коментара:

Постави коментар