уторак, 23. фебруар 2016.

Pasi - oprostajni koncert , kojim ujedno obelezavaju 20 godina postojanja




Pasi, kultni punk bend iz Rijeke, u zagrebackoj će Tvornici održati poslednji koncert i obeleziti 20 godina postojanja. Pasi se opraštaju  u subotu, 23. aprila 2016., u Velikom pogonu.

Rijecki punk bend Pasi slavi punih 20 godina postojanja. Kako su godisnjice najbolji povod za prekide, oni objavljuju razlaz i prekid aktivnog sviranja. Na predstojecoj turneji, postojecoj postavi ce se pridruziti brojni bivsi clanovi. Koncerti će biti hronoloske prirode, tako da ce se moci poslusati sve faze rada, od prve "Nije ruzan dan sve sto je prekrasan san" s Crvenim Parolama, do cetiri snimljena studijska albuma. Predgrupa nece biti – Pasi sviraju sami.

Kultni rijecki punk bend Pasi sviraju brzi i melodicni hardcore punk-rock s kritickim tekstovima usmerenim prema stanju u drustvu i drzavi.
 Iza sebe imaju cetiri albuma - "Posljednji pionir" (1998) "Netko treba i radit dok se mi zajebavamo" (2000.), "Pravac paleolitik" (2004.) i aktualni "Reci mi da li te boli" (2011.) kojeg su sami snimili, producirali i izdali. Mozete ga besplatno preuzeti sa stranice benda.

Za dvadeset godina  postojanja, Rijecani iza sebe imaju mnostvo vernih fanova ,veliki broj odsviranih koncerata i festivala, medju kojima su i nastupi s NOFX-om, Bad Religionom, Hanson Brothersima i grupom Nomeansno. Nadolazecom turnejom, koja ukljucuje nastupe u Rijeci, Splitu, Zagrebu i Buzetu, objavljuju razlaz.

Ulaznice su 30 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta iznositi 40 kuna.




Нема коментара:

Постави коментар