среда, 24. фебруар 2016.

Ovo je prica o bendu KGF


Osnovani su jedne veceri ispred kluba Prostor u Cakovcu.
Zeleli su svirati neku svoju viziju punk/oi/street sa uticajem hardcore-a. Kao neki spoj svega što slusaju.

Svi su svirali u drugim cakoveckim bendovima npr.: Corewar, Glas Generacije, Pankeri, Dimidium, the Disposables, Kroejša Drekords...i posto su svi bili bez benda dogovor o postavi je brzo pao.

 Matek-gitara, Kraykulla-glas, Lesar-bas i Bado-bubnjevi.

Ubrzo su poceli raditi svoje stvari na probama i doslo je i do prvih koncerata. Tekstovi pesama govore o jedinstvu, prijateljstvu i prezivljavanju u ovom "modernom" svetu. Svi tekstovi su fini miks licnog i angaziranog. Otvoreni su za sviranje koncerata gde ih pozovu i sirenje pozitivne pank energije na ljude dobre volje.
U sijecnju 2012. izdali smo svoj prvi demo ,,Ulicne Rapsodije,, koji sadrzi 8 stvari na hrvatskom jeziku i koji je nabavljiv u mp3 i cd formatu na nas kontakt mail.
Ubrzo nakon objavljivanja demo album snimili su spot za pesmu "Zbogom prijatelju". Svirali su koncerte po Hrvatskoj, Sloveniji i Madarskoj...
U jesen 2013. Matek napušta bend a na njegovo mesto gitariste dolazi Vilim. Nakon dosta odrzanih koncerata u novoj postavi po Hrvatskoj i Sloveniji krajem 2014.snimili su novi album ,,Dio Nas,,
Album sadrzi 11 pesama i nabavljiv je besplatno za donwload na bandcampu i kao CD.
 U jesen 2015. na gitaru dolazi Latin te bend funkcise u toj postavi.



Bend uskoro slavi svoj 5.rodjendan, a prve slavljenicke svirke su zakazane za:
04.3. Fox Bar - Čakovec
26.3. Route 66 - Zagreb




Нема коментара:

Постави коментар