четвртак, 28. јануар 2016.

Ritam Nereda odrzace koncert , 12.marta , a kao gosti, nastupice bend Kolaps iz Novog Sada.




U klubu Fest u Zemunu , 12. marta 2016. Ritam Nereda odrzace koncert , a kao gosti, nastupice bend Kolaps iz Novog Sada.


Jedanaesti album novosadskih punk rock legendi pod nazivom „To nisi ti“ (Nocturne media), donosi deset novih, svežih, uzbudljivih i brzih pesama u klasicnom maniru njihove stare skole.

Ritam nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom.

Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“ i mnoge druge moći cete da cujete 12.03. u klubu Fest.




Kolaps, novosadski hardcore bend , postoji već vise od deset godina i za to vreme su postali jedan od najprepoznatljivijih bendova ovog žanra.


Kolaps je poznat kao jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu i do sada ima preko 200 koncerata, među kojima i dva nastupa na EXIT festivalu i jedan na Koncertu godine

Нема коментара:

Постави коментар