уторак, 28. август 2018.

Straight Mickey and the Boyz - 01.septembar - SKC Kragujevac



Straight Mickey and the Boyz - svirka koja se ne propušta. Besplatan koncert 01.septembra u Studentskom Kulturnom Centru Kragujevac.



STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ su jedan od najtalentovanijih novih rok bendova u Srbiji. Dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, svoje uticaje iz raznih stilova roka stisnula je u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.




Sastav se poslednjih godina nametnuo na srpskoj alternativnoj sceni i pobrao puno simpatija publike - u pitanju je dinamičan trio sjajnih mladih muzičara iz Beograda, koji je već renomiran kao izuzetna koncertna atrakcija. Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris na dobar duh Beograda, i uvek bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. U kratko vreme od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rok tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Нема коментара:

Постави коментар