среда, 11. април 2018.

Horkestar & Hrabri Krojač & BVM - Božidarac 14.april




HORKESTAR - alternative choir and orchestra & Hrabri krojač & Bulevar Vodenih Mozaika, nastupice u Božidaracu, u subotu14. aprila od 20h
Karte po ceni od 400 dinara možete da nabavite @ FELIX Shop, TC Sremska



Horkestar, samoorganizovani hor i orkestar iz Beograda, oformljen je jeseni 2000. godine. U početku nazvan Horkeškart, kao asocijacija na umetničku grupu Škart koja ga je stvorila, kasnije postaje Horkestar i nastavlja svoj život i muzički put. Ovaj sastav se lako prilagođava novim situacijama, pritom ne menjajući svoje originalne stavove i koncept.
Horkestar nastupa i u koncertnim prostorima i na mestima gde nije uobičajeno da hor peva – ulicama, trgovima, pijacama, domovima za nezbrinutu decu, gradskom prevozu, parkovima. Horkestar je inicijator međunarodnog Festivala samoorganizovanih horova “Svi u glas”.



Hrabri Krojač je Pop/Rock/Funk bend iz Beograda, osnovan 2011. godine sa EP-jem iza sebe i albumom pred sobom. Cilj im je da ljude pokrenu na ples, razmišljanje i zbližavanje.



Beogradski bend Bulevar vodenih mozaika je nastao sredinom 2010 godine, sa ciljem da se osveži muzička scena u Srbiji. U zanimljivom nazivu benda krije se upravo ono o čemu njegovi članovi: Aleksandar Kovačević Koča - (vokal, gitara), Dragan Bogdanović Bogda - (bas gitara), Dušan Jevtić Dulle - (gitara), Borko Stojačić - (bubnjevi), pričaju sa nama: o prolaznosti, traženjima, nadanjima, pritiscima, ćutanjima ... o svemu onome što čini nas i o čemu piše život. U pojedinim pesmama osvrću se na mutnu prošlost, i kao odgovor na nadolazeću plimu negativne energije, skoro proročanski najavljuju pomeranja u društvenom i socijalnom smislu u budućnosti.

Нема коментара:

Постави коментар