петак, 20. април 2018.

Ex Revolveri - promocija albuma "Izvan okvira" - Klub KB Požarevac




Prvi put u Klubu KB Požarevac, 18. maja, Ex Revolveri odrzaće koncertnu promociju albuma "Izvan okvira"

"Sve ono što je tokom ranijih godina i diskontinuirane karijere krasilo EX Revolvere i pre toga Revolvere, karakteriše i ovde prisutnu muzičko/izražajnu ponudu, koju svojim stavovima i idejama poručuje ovaj tim die hard rockera i freakova. 8 ujednačenih songova koji se kreću kroz formu bazičnog rocka i rock and rolla, gde bend deluje kao skladna celina i gde se svirači dopunjuju mentalno, a ne samo kroz elemente tkzv. izvođačkih „fraza“, jasno prikazuju na kojoj i kakvoj je talasnoj frekvenciji bend.



Jedan ovakav sastav je itakako potreban ovdašnjoj sceni, a čini mi se da kao nikad ranije, frontman grupe pomenuti Vlada Jakšić, je uspeo da pronađe zajedničku hemiju koja struji kroz sve članove grupe, a koja kao rezultat ima ovako postavljene pesme, inače vrlo zahvalne i za live prezentaciju, kao i određenu izvođačku nadgradnju.
Elemenat melodičnosti je itekako izražen, što dodatno pomaže u preslušavanju realizovanih pesama.



Ex Revolveri su autentična pojava,a prava slika o njima dobija se preko „live“ nastupa, gde pomenuta autentičnost dolazi do pravog izražaja. Na albumu ima nekoliko gostiju, a za vrlo mudro postavljenu produkciju bili su zaduženi Ivan Petrović i Vlada jakšić.
Hteo bih da dodam da je "Izvan okvira"(IOdlican hrcak) sjajan rock album, kojeg su gospodin Jakšić i ekipa svojim višegodišnjim radom, pomenutim freakovskim i rockerskim načinom života i razmišljanjima, te beskompromisnim stavovima svakako zaslužili. Na vama je da se priključite izazovu kojeg nudi ovaj tim, čije live happeninge, nikako ne propuštajte..."
Tekst je korišćen iz recenzije Baneta Loknera, muzičkog kritičara.



Ex Revolveri su:
Vokal: Vladimir Jaksic
Gitara: Vladimir Djordjevic i Dejan Radisavljevic Role
Klavijature: Sasa Knezevic
Bubnjevi: Goran Petrovic Uske
Bas gitara: Dejan Matekalo
Vokal. usna harmonika i akusticna gitara: Vladimir Jaksic
plus Zarko Sebic - (Gitara) koji je osnovao Revolvere sa Vladom 1988 sa kojim bend svira dobro poznate pesme sa albuma 24 Sata Rokenrol iz 1993 kao sto su Nema povlacenja nema predaje, Brod na okeanu itd...


Link https://www.facebook.com/events/163797960970151/?ti=cl




Нема коментара:

Постави коментар