петак, 20. април 2018.

Akustični Idijoti, Lagana Sreda i Door Window Nine na otvaranju DVAESTROIKE!

Punk akustična atrakcija Akustični Idijoti, fantastično sveži mladi rokeri Lagana Sreda i Door Window Nine nastupiće na otvaranju DVAESTROIKE u klubu Garaža u Beogradu!

DVAESTROIKA je nova ideja koja promoviše kulturne aktivnosti u klubu Garaža (Bul. Vojvode Mišića 49).  Sa željom da se kvalitetnoj ekipi pruži podjednako kvalitetan prostor sa odličnim uslovima za svirku, Sale, Građin (Pogonbgd), Ive i Lule (Trnje) su krenuli u realizaciju te ideje. Svaki muzičar i svaki umetnik će dobiti prostor u kom može da pokaže svoju slobodu!

Prve večeri otvaranja DVAESTROIKE, u četvrtak 03.maja, u Garaži će nastupiti akustični super-punk-bend Akustični Idijoti sastavljen od članova bendova Trula Romansa, Pogonbgd, Kamene Kare i Trnje. Sastav svira obrade KUD IDIJOTA u posebnim aranžmanima, a često svoj nastup začine i drugim punk hitovima kao i učestvovanjem publike na samoj svirci. Ono što je sigurno obećanje, je da će vam ovaj nastup ostati zauvek urezan u sećanju!
U subotu, 05.maja, novi rokenroleri Door Window Nine i Lagana Sreda će nastaviti u žestokom subotnjem ritmu! Fenomenalni, kreativni mladići i devojka otvaraju slušaocima nove, neizlizane dimenzije rokenrola.

Ulaz na svirku Akustičnih idijota (3.maj) je besplatan a ulaznice za nastupe Lagane srede i i Door Window Nine (5.maj) moći će da se kupe na ulazu kluba Garaža, po ceni od 150 dinara.

Linkovi
Facebook event 1: https://www.facebook.com/events/412551425839069/
Facebook event 2: https://www.facebook.com/eventus/385045878644153/
https://www.facebook.com/dvaestroika23/Нема коментара:

Постави коментар