уторак, 27. март 2018.

LAGANA SREDA PROMOVIŠE PRVI SINGL I SPOT "NE RAZUMEM"




Mladi autorski bend  LAGANA SREDA poziva vas na koncert i promociju svog novog spota za pesmu  “Ne razumem”, 4.aprila u 20h u pabu Nula5.

Lagana Sreda je mladi autorski rok bend iz Beograda, iako njeni članovi nisu - Leskovac, Arilje i Loznica čine Bermudski trougao u kome je ovaj trio nastao. Članovi benda su Stefan Niketić (vokal i gitara) Filip Janić (bas) i Miloš Reljić (bubanj).

Zajedno rade nepunih godinu dana ali kažu da već imaju  spreman skoro ceo album: “Tu ima dosta različitih pesama, ali je opet suština ista.” Njihova muzika našla se na kompilaciji “Uticaji britanske muzike u Srbiji” koju je finansirala britanska ambasada.  Na prvom Demo festu u klubu Fest u Zemunu u konkurenciji od preko 30 bendova osvojili su prvu nagradu.



Nakon uspešne godine, u 2018.godinu ulaze sa velikim planovima i započinju njihovu realizaciju promocijom prvog singla i spota za pesmu „Ne razumem“

„Zašto smo izabrali Ne razumem za naš prvi sing ni nama nije jasno“ kažu članovi benda i dodaju da je pesma dosta aranžmaski drugačija:“ Refren ne postoji u pesmi. Do suštine pesme ni sami nismo uspeli i dalje da dodjemo, štaviše, i nama je jako nerazumljiva. Mozda u toku daljeg rada dodjemo do njenog značenja, a možda se i u toj njenoj nerazumnoj prirodi i krije njena lepota.“



Promocija će biti održana u pabu „Nula 5“ u Dobračinoj 30a u sredu, 4.aprila, sa početkom u 20h. Najpre će na binu njihovi prijatelji iz benda Aleja velikana a u 21h ćete biti u prilici da vidite spot za pesmu „Ne razumem“ i čujete i nastup benda Lagana sreda.

Нема коментара:

Постави коментар