петак, 15. децембар 2017.

NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018




Jedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu je i ove godine NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018! Dočekajte 2018.godinu u Dorćol Platz-u uz Repetitor, Straight Mickey and the boyz, Hornsmana Kojota i Nebojšu Intrudera!

Već treću godinu za redom ekipa koja stoji iza projekta ExKluzivna BeoGRADSKA žurka pruža vam  alternativu u novogodišnjoj noći - mogućnost izbora u trenutku kada 99% događaja u gradu nudi ili elektronsku ili narodnu muziku. Prvi ovakav događaj, organizovan za doček 2016. godine, zbog ogromnog interesovanja rasprodat je čak nedelju dana ranije, a prošle godine je preko 2.000 posetilaca uz rok svirke i mash-up setove poznatih gradskih bendova i disk džokeja proslavilo ulazak u 2017.godinu.




Posle fantastične beogradske turneje na kojoj su rasprodali sva tri koncerta vreme je za veliko finale - Repetitor uživo u novogodišnjoj noći u Dorćol Platz-u! Ponosni su na svoje najnovije ostvarenje, novi spot "Ako te ikada" koji je snimljen tokom njihovog koncerta u Centralnom zatvoru u Beogradu, a pred samu Novu godinu obradovaće svirkom i svoje fanove u Šibeniku, Mostaru, Splitu i Ljubljani!

2018. godinu Repetitor će dočekati u društvu benda sa kojim su u poslednjih nekoliko godina imali najbolje zajedničke svirke – Straight Mickey and the Boyz! Ova dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz, imla je takođe odličnu godinu! Završavaju je mini turnejom koja se završava baš u Beogradu, a spremaju i novi spot i neka nova izdanja…

Iza gramofona i CD plejera dočekaće vas Nemanja Kojić Kojot (Eyesburn, Hornsman Coyote, Remedy...) i Nebojša Intruder.

Nemanja Kojić Kojot, multitalentovani umetnik, pevač, gitarista, trombonista, tekstopisac, DJ i čovek sa stotinu talenata tokom novogodišnje noći nastupiće u Dorćol Placu sa svojim DJ setom koji će biti nadasve eklektičan. Izbor muzike koju će nam Kojot puštati biće prvenstveno baziran na prigodnoj muzici za novogodišnju žurku, što znači pregršt hitova svih mogućih žanrova a ne samo Reggae kako bi neki u prvu ruku pomislili.

DJ Nebojša Intruder  je suosnivač  pionirskog elektro-pop sastava Intruder, a uz rad sa bendom i brojne nastupe, DJ-ingom se bavi vec 11 godina kao jedan od clanova Navigatorz DJ tima. Dugogodisnji rezident cuvenih beogradskih klubova, uz nastupe i u inostranstvu i na festivalima, Nebojsa voli da radi veoma raznovrsne setove, od indie zvuka, preko raznih zanrova elektronike, do disco/soulaZa ovu žurku, kaže, sprema  više gitarski set...

Dočekajte malo drugačiju Novu godinu uz grupu Repetitor, Straight Mickey and the boyz, DJ setove Hornsmana Kojota i Nebojše Intrudera koji će u Dorćol Platz-u okupiti publiku koju ne možete sresti po gradskim trgovima i velikim rejvovima.

NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018 – to je VAŠA alternativa za ulazak u Novu godinu! Vidimo se u Dorćol Platz-u u nedelju, 31.decembra od 22h!

Ulaznice su u prodaji  na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa (u okviru Win Win maloprodajnih objekata), kao i online na www.eventim.rswww.ddtickets.rs.  Cena ulaznice je sada  1500 dinara, a na ulazu u Dorćol Platz 31.decembra ulaznice će koštati 2000 dinara!







Нема коментара:

Постави коментар