петак, 15. децембар 2017.

Druženje ljubitelja Star wars-a prvi put u Leskovcu




Ručno rađene šlemove, maske, kao i različite predmete iz kultnog serijala „Star wars“, Leskovčani će po prvi put u svom gradu moći da isprobaju i da se sa njima slikaju u okviru velikog druženje koje će se održati u petak od 18 sati u holu Leskovačkog kulturnog centra.

Druženje ljubitelja džedaj kulture osmišljeno je, kažu iz organizacije „Star Wars Maker Kamino“, kako bi se obeležilo 40 godina od izlaska prvog filma iz ovog serijala, kao i izlazak najnovijeg naslova „Star Wars – The last Jedi“.

Posetioci će moći da se slikaju u filmskoj atmosferi i sa droidom Čoperom, a imaće prilike da se oprobaju i u najnovijoj igrici „Star Wars Batllefront II“ – kažu organizatori.

Članovi „Rebels crew-a“, dodaju organizatori, zainteresovanima će po licu iscrtavati najzanimljivije detalje iz ove franšize. Nakon druženja, posetioci će, u bioskopskoj sali Leskovačkog kulturnog centra, moći da pogledaju i najnoviji film.

Ulaz na druženje je slobodan, a karta za projekciju filma iznosi 200 dinara i može se kupiti na blagajni Leskovačkog kulturnog centra



Južne vesti

Нема коментара:

Постави коментар