субота, 18. новембар 2017.

Preminuo je Malcom Young, gitarista i jedan od osnivača kultnog sastava AC/DC





Jedan od najpoznatijih rock sastava AC/DC ostao je bez svog dugogodišnjeg člana Malcoma Younga. Poznati gitarista preminuo je u 65. godini, a tužnu vest objavio je njegov brat na službenoj Facebook stranici benda.

"S dubokom i iskrenom tugom moramo vam saopstiti da nas je napustio Malcom Young. Malcom je, zajedno s Angusom, jedan od osnivača i kreatora AC/DC-ja. Uz ogromnu predanost i privrženost bio je pokretačka snaga benda. Kao gitarista, tekstopisac i vizionar bio je perfekcionista i jedinstven čovjek. Uvek je bio odlučan u svojim namerama i govorio je tačno ono što je hteo. U svemu je nastojao istaknuti veliki ponos. Njegova odanost obožavateljima bila je nenadmašna.
Kao njegov brat teško mi je izraziti rečima šta je značilo za mene tokom mog života, veza koju smo imali bila je jedinstvena i vrlo posebna. Iza sebe ostavlja veliko nasledstvo koje će živeti zauvek. Malcolme, odlično si obavio svoj posao", stoji u tužnoj objavi koja je rastužila hilade i hiljade obožavaoca kultnog benda.

Нема коментара:

Постави коментар