субота, 18. новембар 2017.

Čukafest od 30.11. - 03.12. na više lokacija na Banovom Brdu





Treći po redu, muzički festival ,, Čukafest" biće održan od 30.11. - 3.12. 2017, po prvi put na više lokacija na Banovom Brdu.

Festival je revijalnog karaktera. Cilj festivala je afirmacija domaćih autora i izvođača, kao i raznovrsnost muzičkih pravaca, zastupljenih na festivalu.

Ulaz je slobodan na sve koncerte. Za koncerte u KC Čukarica su potrebne besplatne ulaznice (zbog ograničenog boja mesta) koje  se mogu podići na prijavnici KC ,,Čukarica" i klubu ,, Vox ” od 20. 11. ( maksimalno dve ulaznice po osobi).

I ovo izdanje festivala imaće humanitarnu notu. Mole se posetioci da donesu zimske stvari za za decu iz Svratišta
Rezervacija karata na 011 3552678. Rezervacija važi do 24h pre početka koncerta.

Festival je projekat umetničkog udruženja ,,Jet Clock”, u saradnji sa Opštinom Čukarica, KC ,,Čukarica", URMUS, SOKOJ i Sekretarijatom za kulturu grada Beograda i Ministarstvom inostranih poslova,- uprava za dijasporu.

PROGRAM :
Prve večeri, posvećene uglavnom klasičnoj muzici, u Galeriji 73, u Požeškoj ulici, sa početkom u 18h, nastupiće Jet Clock hor, zatim Aleksandar Hadži - Djordjević - gitara, kao i Sensartika trio.

Drugi dan posvećen je world muzici. U maloj sali KC ,,Čukarica”  od 19.30h nastupiće domači predstavnici amerikane ,, On Tour”, a posle njih gosti iz Španije Austrije i Grčke - Oscar Antoli kvartet, sa uzbudljivom mešavinom mediteranske muzike i džeza.

Trećeg dana, u subotu, 2.12, takodje u maloj sali KC ,,Čukarica”  od 19.30h, na scenu izlazi instrumentalni gitarski fjužn trio Gorana Vučetića, a posle njih, sada već legendarni Vasil Hadžimanov bend.

Poslednje veče je namenjeno bluz rok fanovima. Od 22h u kultnom klubu Vox, od 22h nastupiće autentični i energični ,, Lil’ Justin & The BUZZ”
Opširnije na www.cukafest.rs

Нема коментара:

Постави коментар