понедељак, 12. јун 2017.

M.O.R.T. i ZAA napravili zajedničku pesmu u čast 10. rođendana Demofesta




Demofest je opet u misiji povezivanja ex-Yu zemalja, ovoga puta kroz saradnju sa uspešnim autorskim bendovima M.O.R.T. iz Hrvatske i ZAA iz Srbije!

Zahvaljući Demofestu, M.O.R.T. iz Hrvatske i ZAA iz Srbije su napravila prvu zajedničku pesmu pod nazivom "Ne  odustajem", za koju je snimljen i video-spot. Numera "Ne odustajem" kombinuje sirovu punk rock energiju po kojoj je M.O.R.T. poznat, sa duvačkim i ska elementima grupe ZAA, obogaćenim raskošnim vokalom Sanje Vučić .

Pesma "Ne odustajem" nastala je u čast 10. rođendana Demofesta, koji će se slaviti uz podršku Nektar piva, i kompanija m:tel i Huawei, a tu je da podseti sve da ovaj festival već deceniju ne odustaje od ideje da predstavi autorske bendove celog regiona, koji mogu nadglasati šund i kič.






Video-spot sniman je u delu industrijske zone Banjalučke pivare uz pomoć Bokserskog kluba "Slavija", a predstavlja članove grupa u borbenom i motivacionom duhu, o čemu govori i spomenuta pesma. Takođe, poruka pesme se potpuno uklapa u viziju i ideju Demofesta da se treba voditi isključivo kvalitetom i nikada ne odustajati od svojih snova.

Spot potpisuje produkcijska kuća Bosonoga iz Banjaluke, a za režiju je bio zadužen Saša Hajduković.
Snimanje, miks i produkciju uradio je Ninoslav Tiki Dobrijević (Digital Boyler Studio), dok iza masteringa stoji Marthin Klein (MK studio).




Нема коментара:

Постави коментар