недеља, 26. фебруар 2017.

Spiridon i Rezerve - 10.mart u Klubu



Iz Makarske su lansirani projektili supersoničnog garage, punk, rock and roll zvuka, a glavna meta je klub Klub.

10. 03. u klub Klub nam dakle stižu Spiridon & Rezerve, dva mlada, perspektivna benda koji će svojom energijom porušiti sve barijere između sklada i haosa, reda i nereda, dobrog i još boljega.

Spiridon

Spiridon je bend iz Makarske iako nitko iz benda nije iz Makarske.

Bend se sastoji od 3 člana: Martin Brbić (vokal i bas), Zvonimir Sokol (gitara) i Dario Dodig (bubanj).
Postoje od 2013. a 2014. izdaju prvi album 'Krik' za izdavačku kuću “Slušaj najglasnije”, a drugi album »Čovjek monstrum' im je izašao početkom ove godine, tako a je ovo ujedno i kocnertna promocija istoga.
Album je najavljen istoimenim singlom i spotom:
https://www.youtube.com/watch?v=uF3z5TrfUu0&t=1s

Od značajnih nastupa izdvojili bi onaj kad su kao predizvođač Repetitoru nastupali u Tvornici krajem 2016. godine pred više od 1000 posjetitelja.





Rezerve

Rezerve su rock bend iz Makarske. U leto 2014. snimaju svoj prvi EP "Evo Rezerve!" s kojeg su i snimili svoj prvi spot za singl ''Nema Para'' te drugi ''Daj Poljubac'' koji ih 2015.g. šalje u Banjaluku na ''Demofest'' gdje osvajaju žiri, publiku i drugo mjesto festivala.
Nakon velikog uspeha na ''Demofestu'' izlazi pesma ''Ne voli, ne voli'' za koju je rađen video spot pod palicom Milana Latkovića. 2016.godine prijavljuju se na ''Karlovačko Rock Off'' gde osvajaju prvo mesto što im je donelo novu pažnju medija i publike te diskografski ugovor sa ''CroRec'' za nadolazeći album.
Krajem godine bend je objavio izvrsno stilizovani retro spot za svoju obradu pesme ''Zona sumraka'' grupe ''Film'' koja će biti objavljena na LP kompilaciji ''Zimzeleno, a novo 3''.
Ove godine izlazi novi sigl s nadolazećeg albuma pod nazivom ''Madona'' za čiji je spot još jednom zaslužan Milan Latković i njegova ekipa.





Ulaznice su u pretprodaji 20 kuna, dok će na dan koncerta biti 25 kuna.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Нема коментара:

Постави коментар