субота, 25. фебруар 2017.

Ljubičice - 03.mart - KC Rex



U okviru koncertnog serijala Bez buke, Ljubičice će predstaviti novi EP i najaviti skori dolazak proleća i svog drugog studijskog albuma, susret elektronske muzike, višeglasnog pevanja i limenih duvača. Imaćete priliku da čujete najnovije pesme Ljubičica u njihovom, takoreći, prirodnom staništu, u stalnom menjanju oblika i boja. Ljubičice u neformalnom, poluimprovizovanom i veoma komunikativnom izdanju.

Neuobičajni koncepti veoma su uobičajni za Ljubičice.

Autentičnost svakog nastupa ovog benda dobro je poznata, a ovaj će biti dodatno obojen reverbom jedne od omiljenih beogradskih sala i direktnim, gotovo intimnim kontaktom publike sa bendom.

Po rečima Dušana Savića: "Iako su im snovi razvratni, iznad svega žele biti fini. Sa Parizom u srcu, vodiće vas u lov, deliti ljubavne jade sa grofom od Dalmacije, ali prvenstveno, napraviće dobro zezanje. Oni su omladina puna manira, iz njih kipi umeće, oni žive od volje, otelotvorenja krilatice Jovana Bulja: "Ja mogu da radim što želim, da igram i pjevam i cijeli dan spavam. Nek’ smijeh ispuni zrak, nek’ sretan je svak i nek’ sunce sja"…


Нема коментара:

Постави коментар