уторак, 28. фебруар 2017.

Izložba koncertnih rok fotografija - Neno Belan i Fiumens




"Izložba koncertnih rok fotografija - Neno Belan i Fiumens "Jer je pesma deo nas – mojih 10 godina"
Autor: Anamarija Vartabedijan

Pozivamo vas na izložbu Anamarije Vartabedijan, koja će se održati u subotu 11. marta, sa početkom u 16h, a u okviru koje će se naći izbor najboljih pedeset fotografija velikog formata koje su nastale na koncertima Nene Belana i Fiumensa (i Mediteranskog orkestra) u proteklih deset godina u Srbiji i Hrvatskoj. Anamarija Vartabedijan je bila službeni fotograf i dva velika koncerta u Domu sportova u Zagrebu održana 2016. godine povodom 30 godina karijere Nene Belana i 2017. povodom 20 godina benda Fiumens.

ANAMARIJA VARTABEDIJAN je rođena 13. 06. 1974. u Beogradu.
Magistar slikarstva 2001. godina, FLU, Beograd. Doktorand na Fakultetu primenjenih umetnosti od 2015. godine.
Priredila je trideset i šest samostalnih izložbi slika, mozaika, rok fotografija i ilustracija u zemlji i inostranstvu od 1995. godine do danas. Osamnaest puta je izlagala sa porodicom Vartabedijan u zemlji i inostranstvu. Grupno izlaže od 1994. na preko sto izložbi.
Predavač je na Visokoj školi strukovnih studija Beogradska politehnika od 2003. godine.
Bavi se koncertnom rok fotografijom od 2004. godine. U proteklih godina je fotografisala preko četrsto koncerata i svirki u regionu i sarađivala je sa mnogim bendovima kao i muzičkim listovima i internet portalima. Urednik je fotografije u nedeljnom rok i art veb magazinu – www.davidsubrock.com, a od 2014. godine fotograf-saradnik za Hit stranu Politikinog zabavnika. Pokretač je projekta Rok momenti - izložbe rok fotografije realizovane šesnaest puta od 2006. godine do danas. Bila je službeni fotograf Kud Idijota od 2007. Godine. Danas je službeni fotograf muzičkih grupa: Neno Belan i Fiumens, Goblini, S.U.S. i Psi.
Dobitnik je više stručnih priznanja od 1996. godine do danas.

Ulaz je slobodan, dobrodošli.

Нема коментара:

Постави коментар