уторак, 28. фебруар 2017.

Invasion From The East - Zajecar - 04.mart




U Zajecaru, 04.marta, održaće se pravi rock spektakl! Početak u 21h, Night Bar- "RockWood".

Učestvuju :
HCZ ( Zajecar )
Vrljika ( G.Milanovac )
Motorcharge ( Kragujevac )
Orest ( Beograd )

Beogradski Orest, promoviše drugi album: "NEVEROVATNE ISTINOLIKOSTI". (Miner Records).
Album je snimljen tokom leta 2016. godine u studiju „Blaze“, dok su se za vizuelni aspekt pobrinuli fotograf Jakov Simović i ilustrator Nikola Rakić. Izvolite procitati njihovo obracanje za javnost:
„Ponosni smo na ovaj album i zaista smo se postarali da svaki aspekt albuma bude doveden do savršenstva. Bila je prava avantura provesti dve godine na komponovanju pesama i snimati ih u uvaženom studiju „Blaze.“ Nadamo se da će Vama slušanje albuma predstavljati jednako uzbudljivu avanturu.“
„Neverovatne istinolikosti“ je naslednik prvenca „Iza ogledala“ (Miner Records), objavljenog 2014. godine.

Vrljika iz Gornjeg Milanovca, zavrsava svoj EP ! Nastupi uzivo prepričavaju se dugo nakon njihovih posela..Vrljika je sinonim za motku univerzalne namene. Ova izuzetna reč može se najčešće čuti u ruralnim sredinam. Bez Vrljike nema posela !!

Motorcharge su trio na stalnoj adresi u Kragujevcu. Osnivači benda su članovi Deadly Mosha - Milos Stosic kao i ex-bubnjar Bora Petrovic. Predstavljaju pure - Dirty Rock 'n' Roll sa akcentom na sjajan vokal. Od samog početka rade na autorskim pesmama.
Iza sebe imaju jedan EP: Motorcharge - Motorcharge (2015).
Album: Take It Or Leave It, objavljen 6.01.2016 godine za sada na muzičkoj kaseti.

Hard kor bend iz Zaječara, H.C.Z, domaca inicijalna kapisla.
Trenutno rade na novom materijalu, predstavice svoje delovanje po prvi put na Invaziji. Situacija da od muzike nema hleba rade isključivo iz ljubavi prema istoj, publika ih svuda sa simpatijama prihvata. Mladalački nakupljeni bes i negativnu energiju isključivo iskaljuju na svojim instrumentima što ce publika i ove subote čuti i osetiti!

Cena ulaznice u pretprodaji 200 dinara. Na sam dan koncerta 300 dinara !!
Prvih 50 posetilaca dobijaju disk !

Нема коментара:

Постави коментар