понедељак, 27. фебруар 2017.

E-play u Elektropioniru - 23.mart



Nakon objavljivanja singla "Da budemo samo dobro" sastav E-play najavljuje koncert koji će se održati u Elektropioniru 23. marta ove godine. Ovom prilikom bend će zajedno sa publikom uživo snimiti i video zapis ove pesme. E-play će nastupati u okviru muzičke konferencije KONTAKT koja će se održati 23. i 24. marta u Cetinsjkoj ulici, a koja će okupiti regionalne festivalske i muzičke promotere, kulturne radnike i predstaviti kulturu regiona kao najveći turistički potencijal.

“Nismo dugo svirali koncert u Beogradu i radujemo se da to podelimo sa publikom i našim prijateljima, za konačnu odluku o spisku pesama sačekaćemo i publiku u Elektropioniru koja će dati svoju završnu reč. Želimo da nam bude svima prijatno i udobno i da zajedno pevamo na koncertu, pa ako dobro ispadne onda ćemo to i objaviti.” Maja Cvetković





E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni. Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću…), i muzika ovog benda koristila se u mnogim filmovima.
Krajem 2013. ovaj bend je objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”. Tokom proteklih godina pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, kao i brojne nagrade.

E – play trenutno priprema novi album koji je najavio za 2017.godinu, a u Elektopioniru će svirati u postavi Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut, Nemanja Velimirovic i Kristina Jovanovic Kika.

Ulaznice će biti dostupne od 1.marta po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.

Prodajna mesta: Zaokret (Cetinjska15) i Šikarica (Skadarska 22)

Нема коментара:

Постави коментар