петак, 22. јул 2016.

Kupres play no.12 - 12.avgusta



KUPRES PLAY je u užem smislu reči festival alternativne muzke,a pokrenula ga je grupa mladih entuzijasta nezadovoljnih okruženjem i nedostatkom kulturne ponude, te mogućnosti za delotvorne aktivnosti mladih. Takođe, ovim festivalom žele da promovišu grad i Kuprešku Udrugu Mladih u što boljem svetlu.
Festival/projekt se do sada realizirao jedanaest puta. Festival se odžava dva puta u godini, tj. ima zimsko i letnje izdanje.

Muzička nota: koncertni program kao centralni događaj, zamišljen kao hibrid instrumentalne svirke i elektronske muzike. Uz neafirmisane bendove nastup i jednog renomiranog benda iz BIH ili regije.
Humanitarna nota: prikupljanje dobrovoljnih priloga u za to namenjene kutije s kojima će volonteri obilaziti prisutne. Takođe, višak prihoda od prodaje ulaznica i konzumacijskih bonova ide u humanitarne svrhe
Edukacijska nota: Preko postavljenog videozida slati poruke i apele pozitivnom razmišljanju i ekološkoj svesti, dve teme koje su odabrane kao bitne za podizanje kvaliteta života.
Socijološka nota : Očekuje se preko 1000 posetioca, planira organizovani prevoz iz okolnih gradova te povezivanje sa ljudima sličnih interesa u ugodnoj i pozitivnoj atmosferi.
Afirmacijska nota : Pružiti mladim i neafirmiranim muzičarima, umetnicima i kreativcima (izložba radova) da se predstave u sklopu festivala, te da im festival posluži kao odskočna daska za afirmaciju
Promotivna nota : Dobrom organizacijom festivala, pozitivnom atmosferom i kvalitetnim programom poslati pozitivnu sliku i doprineti kulturi i promociji grada. Prezentovati Kuprešku Udrugu Mladih „KUM“
Volonterska nota : Uključiti i aktivirati veliki broj mladih koji će radom pri organizaciji festivala razvijati svoje sposobnosti te kvalitetno i kreativno upotpunjavati slobodno vreme.

I ove godine, 12. avgusta,održače se Kupres play no.12- festival alternativne glazbe i dobrih vibracija,
na prostoru Hala ex.P.P.// Industrijska zona//Kupres

Lineup:

PATMOS (Kupres)

MUSTANG (Mostar)

JUSTIN"S JOHNSON (Split)

LET3 (Rijeka)

DJ TESLA (G.Vakuf)

Ulaz 5 KM, od 19:00 h
Bon=2KM ,Piće, hot-dog=2KM (Rakije točimo duplo),
+ KP EMBRIO// KP ART
I ovaj Festival ima humanitarnu notu!!!

Нема коментара:

Постави коментар