среда, 22. јун 2016.

Zemlja Gruva je objavila album "Šta stvarno želiš?" kao i spot za naslovnu numeru "Đango"


Nakon godinu i po dana vrednog rada na pesmama Zemlja Gruva je objavila svoj drugi album pod naslovom "Šta stvarno želiš?"

Poput prethodnika, album "Šta stvarno želiš­?" više je kompilacija nego kompaktna celina, čemu doprinose različito autorstvo na pesmama, mnogobrojni muzički uticaji i dva različita vokala Zoe Kide i Konstrakte.


Album je 17. juna objavljen na You tubu i ostalim servisima za preuzimanje i slušanje muzike (Deezer, iTunes, Spotify, Soundcloud…). Čin javnog objavljivanja albuma je istovremeno i želja da predstave i promovišu svoj nezavisni model rada.

Kao i prošli album i "Šta stvarno želiš?" objavljen je na sopstvenoj etiketi "Gruvlend". Na albumu se nalazi osam novih i dve ranije objavljene numere – "Jednom je sada" i "Sudopera".



Zemlju gruva čine: Milovan Bošković, Konstrakta, Zoe Kida, Vojin Ristivojević, Đorđe Antić, Vladan Čohadžić, Caspar  Wijnberg, Petar Kamber, Ivan Radivojević

Uz album "Šta stvarno želiš?" premijerno je prikazan i spot za naslovnu numeru "Đango".

Spot je duhovita ilustracija naše realnosti. Ono što intrigira gledaoca je nesklad situacija i sredine koji su na trenutke dovedeni do apsurda. Zemlja gruva pita šta zaista želimo u atmosferi hiperprodukcije i nametnutih interesa, potreba i želja?

Nakon letnje pauze i preslušavanja albuma, od septembra se nastavlja sa objavljivanjem video radova za ostale pesme.

Нема коментара:

Постави коментар