среда, 22. јун 2016.

Zabranjeno pušenje predstavlja novi spot "Klasa optimist"



U novom, petom spotu s albuma "Radovi na cesti" grupe Zabranjeno pušenje, za pesmu "Klasa optimist", zvezde Nadrealista i Audicije izvode vratolomije u kanjonu Neretve, pokušavajući osvojiti mlade sponzoruše, ne shvatajući da one ne slušaju rock nego narodnjake. Zenit Đozić, Haris Burina, Sejo Sexon i Zabranjeno Pušenje kao i prekrasne manekenke Mija Šego, Dajana Vrećo i Andrea Šarac (miss BiH 2009) nasmejaće vas do suza u ovom komičnom, pseudo-akcionom spotu s tužnim hepiendom.

Prekrasne kadrove Neretve, Mostara i Boračkog jezera snimali su poznati BH majstori fotografije iz "Multimedijalnog studija Spektroom" Nikola Blagojević i Amer Beganović, dok je kamerom na dronu upravljao Aldin Kadić.

Dodatnu ekskluzivnost spotu daje i vest da se u njemu po prvi put pojavljuje i nova članica grupe Lana Škrgatić, tako da Pušenje ponovo, kao na počecima karijere u postavi ima flautu i saxofon.



Spot su režirali Jasmin Duraković i Sejo Sexon, dok je scenario po ideji Vitez Darija napisao Sejo Sexon. Kostimograf je bila Belma Žiško, a snimanje spota pomogli su Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije, Neretva rafting - Džajića buk i Ekoselo Boračko jezero.

Autori pesme "Klasa optimist" su Branko Trajkov Trak, Sejo Sexon, Tomislav Andrić i Toni Lović, produkciju potpisuju Sejo Sexon i Toni Lović, a pesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).

Нема коментара:

Постави коментар