среда, 25. мај 2016.

14. Tabor Film Festival: Festival koji se daleko čuje!



Na 14. Tabor Film Festivalu, koji će održati od 07. do 10.jula u dvorcu Veliki Tabor kod Desinića, kao headliner će nastupiti jedan od najpopularnijih bendova u regiji Repetitor, a pridružiće im se i Naxatras, grčka psychodelic rock atrakcija kojoj će to biti prvi nastup u Hrvatskoj, najavili su organizatori.

Na festivalu će nastupiti i Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Kries, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown.

Tabor Film Festival osim obilja kvalitetnih kratkometražnih filmova iz celog sveta i dobre muzike, ove godine nudi i mogućnost gledanja završnih utakmica 15. Europskog fudbalskog prvenstva u Francuskoj, i to na velikim filmskim platnima što će sigurno pružiti poseban doživljaj svim zaljubljenicima fudbala, poručuju organizatori.

Uz to, posetitelji će tokom festivala moći pogledati četiri izložbe u Muzeju Veliki Tabor i upoznati se sa bogatim kulturno-istorijskim naslijeđem Hrvatskog zagorja, a organizovane su i jutarnje antistres kickboxing vežbe za one koji požele aktivno započeti dan.

Organizatori najavljuju i muzičko takmičenje za bendove koji će biti otvoren početkom juna, a pobednici će se moći predstaviti na festivalu.


Do 01. juna cena ulaznice biće 95 kuna, a nakon toga 125 kuna za sva četiri festivalska dana. Cena dnevne ulaznice iznosiće 60 kuna.

Ulaznica uključuje filmski i muzički program ,kao i kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora.

Нема коментара:

Постави коментар