петак, 25. март 2016.

Konkurs za četvrto izdanje kompilacije “Balkan Under The Radar”


                         Konkurs za četvrto izdanje kompilacije “Balkan Under The Radar”

Black Planet Records iz Niša organizuju konkurs za realizaciju čevrtog izdanja kompilacije “Balkan Under The Radar” koja iza sebe ima već tri uspešna izdanja.


Kompilacija “Balkan Under The Radar” ima za cilj otkrivanje zanimljivih imena uglavnom iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja sa prostora bivše Jugoslavije. Pored bendova i pojedinačnih muzičara koji već sarađuju sa“Black Planet Records”, na kompilaciji će moći da učestvuje bilo koji solo umetnik, projekat ili bend koji se uklapa u koncept muzike koju preferiraju na etiketi.

Uslovi za učešće na konkursu za “Balkan under the Radar: vol 4.” su sledeći:

– da je traka neobjavljena do sada
– da nije duža od 15 minuta
– da se uklapa u okvire alternativne / nekonvencionalne (nesvakidašnje) muzike, bez obzira na žanr
– da je izvođač sa prostora bivše Jugoslavije/Balkana

Kompilacija će biti izdata na limited edition CD-u (DIY) koji neće biti na prodaju i kao free download na bandcamp stranici. Ovo je neprofitna DIY priča, bez ugovora, bez uzimanja prava na muziku već se realizuje samo iz ljubavi prema muzici, međusobne podrške i zbog spajanja ljudi sličnih razmišljanja. Bez obzira što je ovo kompilacija nepoznate muzike, mnoge relevantne muzičke face su podržale ovaj projekat pesmom.

Trake šaljite na b.planet.records@gmail.com. U obzir dolaze private streaming linkovi ili download u MP3 192kbs+ formatu. Poželjno je staviti ko ste, odakle dolazite, i ime benda (projekta).
Rok za slanje je 01.6.2016.
Za sva dodatna pitanja pišite na b.planet.records@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар