петак, 28. фебруар 2020.

Odabrani bendovi za šesto takmičenje „Bunt rok festivala“ 2020. godine



Stručni žiri „Bunt rok festivala“ RTS-a, je posle preslušavanja pesama pristiglih na Javni konkurs, odabrao bendove koji će se takmičiti na šestom „Bunt rok festivalu“.

Od 150 prijava, koliko je stiglo na konkurs RTS-a, do 12. februara, odabrani su 21 autor/ bend koji će imati priliku da opravdaju poverenje koje im je ukazano i da se, uz pobednike tri prijateljska festivala, bore za finale.

Bendovi i autori koji su se plasirali u sledeći ciklus šestog „Bunt rok festivala“, su: „Bulka“ ("Festival Omladina"), "Cactus Fields“, "Chemtrails“, „Čuvari Stvari“, „Čvrge“,"Direct Drive“, „Džamp“,"El Pre3idente“, "Fusnote“, „Glasovi iz unutrašnjosti“, "Hemmoterapia“, "Jozzeh Abharis“, „Kratki s Vremenom (pobednici festivala"Rock 5 Roll fest"), „Lazaruss“, „Ne Tamo, Neon Puma“, „Pleme“, "Two Coins from Mercury", "Ultramàrin", „Uspon ljudskog bića“, „Vatreni Prsten (BARF)“, "VIVID U", "Wajz", „Zauvar“.


Bendovima i autorima koje je selektovao žiri pridružiće se još tri benda- učesnika predstojeće faze takmičenja: pobednici prijateljskih festivala „Omladina“, „Rok 5 Rol fest“i „Barf“.

„Dvadesetočlani stručni žiri 'Bunt Rok Festivala' je vrlo odgovorno preslušao sve pristigle pesme, ukupno 150. Od aprila na RTS-u možete pratiti kvalifikacione emisije šestog izdanja našeg festivala. Predstavljaće se po tri takmičara, a iz svake od kvalifikacionih emisija, stručni žiri biraće po jednog finalistu. Krajem maja, preostalih 16 takmičara dobiće svoju šansu za ulazak u finale- putem interneta. Postavljaćemo spotove bendova na zvaničan Jutjub kanal Zabavnog programa RTS- a, i publika će moći da izglasa još dva benda za finale“, rekla je Branka Glavonjić, autorka „Bunt rok festivala“ i urednica emisije Bunt.

Takođe je dodala da će finale BRF, svojevrsnog nacionalnog projekta posvećenog afirmaciji novih, mladih muzičara uslediti u junu ove godine- za pobedničku titulu šestog izdanja Bunt Rok festivala RTS- a nadmetaće se 10 najboljih bendova“, prenosi RTS

1 коментар:

  1. Ponuda zajma po 2% stope je vrlo zanimljiva u kojoj sam našao Pedro zajam ponuditi originalan i brz postupak zajma ikad, jer otkad sam podnio zahtjev za zajam Pedro i njegovu zajamnu tvrtku u New Yorku, uspio sam upravljati svojim poslom i podmiriti se Ostale financijske potrebe, Pedro i njegova zajamna tvrtka nude mi zajam po stopi od 2% od 2 milijuna eura za moj posao pokretanja i tako sam ponosan što objavim da je Pedro zajam ponuda najbolje mjesto za stjecanje bilo koje vrste za bilo koju vrstu Zajmovi.

    Kontaktirajte Pedro Mail: pedroloanss@gmail.com

    ОдговориИзбриши