четвртак, 26. јул 2018.

No Sleep Festival u Beogradu od 16. do 18. novembra



Nakon što je prošle godine okupio preko 20.000 posetilaca nultog dana na Exitu, uz nastupe imena kao što su Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple, Rebekah i brojni drugi, ovogodišnji No Sleep Festival održaće se u Beogradu od 16. do 18. novembra, najavili su danas organizatori.



Novi član iz velike Exitove porodice festivala, nastao je iz međunarodno proslavljene muzičke platforme No Sleep i uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, a tokom besanog vikenda i uz neprestani program od 48 časova, na više lokacija u Beogradu, među kojima su Novi Hangar u Luci Beograd, te klubovi Drugstore, 20/44 i razna druga kultna mesta, nastupiće neki od vodećih izvođača svetske elektronske muzike, kao i nadolazeće zvezde uz podršku regionalne i domaće scene.




Posle tri istorijska nastupa u finalu Exita, kao i nebrojenih hedlajnerskih setova na gotovo svim vodećim festivalima sveta, Nina Kraviz vraća se u Beograd koji odlično pamti po svojim najranijim koracima na svetskoj sceni i prvim međunarodnim nastupima van rodne Rusije.

Uz titulu najboljeg svetskog Đ-a za 2017. godinu, Nina Kraviz i dalje sa istom strašću čuva izvorni andergraund duh elektronskog pokreta i krči put novoj generaciji hedlajnera.
Jedan od takvih je i britansko-berlinski tećno heroj Dax J koji je svet osvojio sa završnim setovima najvećih događaja, zbog čega su ga redom Mixmag, Groove Magazine i DJ Mag proglasili za najboljeg DJ-a nove generacije, a vodeći festivali svrstali u rang udarnih izvođača.



Njegovim stopama korača i mladi francuski buntovnik, misterioznog identiteta i upečatljivog pseudonima I Hate Models za kojeg je ceo svet saznao zahvajujući furioznim remiksima za Depeche Mode, te celoj plejadi singlova koji predvode novi super-uzbudljivi talas na svetskoj elektronskoj sceni.



No Sleep Festival održaće se na više lokacija dok će centralni program biti smešten u industrijskom okruženju Luke Beograd i njenom novom Hangaru na samoj obali Dunava.
Pored centralnih, No Sleep Festival imaće i brojne dnevne i after žurke, te prateće programe kao što su izložbe i radionice, uz muzičku konferenciju sa nekim od najaktuelnijih tema na svetskoj i domaćoj elektronskoj sceni.

Нема коментара:

Постави коментар