субота, 23. јун 2018.

Terrier, Raskid 13 i Bednici na PRIS Stage-u!




Beogradski ulični rokenrol bend Terrier, pančevački dragstor pank bend Raskid 13 i beogradski rokenrol sastav Bednici nastupiće na PRIS Stage-u u petak, 6. jula.

Terrier je novi bend na beogradskim ulicama koji beskompromisnim tekstovima odašilje snažne poruke. Prvi nastup benda biće realizovan upravo na PRIS Stage-u, a bend već neko vreme u kontinuitetu objavljuje numere koje čine njihov album prvenac koji nosi naziv Muzika za porniće. Do sada su objavljene numere koje nose nazive Rokenrol, Smrt sirotinji, Ustani, Svi vi što maštate o sreći i Živele velike vođe, a do premijernog nastupa objaviće još pet numera koje čine kompletan album prvenac.

Okupili smo se da rokamo i jebemo majku, uvredljivi ljudi ne treba nikada da nas podržavaju i dolaze na svirke! Sve ostalo se već zna o nama i svi su dobrodošli. Ne bismo da kenjamo mnogo o biografijama i o tome ko, koliko i gde je od nas svirao i učestvovao, nego lepo dođite na svirku da se veselimo k’o ljudi, poručuju članovi benda Terrier.



Raskid 13 je nastao krajem 2014. godine kao projekat koji je okupio pet prijatelja različitih muzičkih, ali sličnih društvenih interesovanja kao što su druženje, sprdanje, prozivanje i muzika. Većina članova potiče iz različitih bendova i muzičkih žanrova, ali ih to nije sprečilo da u okviru ovog benda iskažu ljubav prema muzici i dobrom provodu, pritom uživajući u tome što rade. Nakon prvog singla Rehabilitacija i EP-a Mi imamo bend, Raskid 13 je uz obilje koncerata i nastupa na festivalima, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, nastavio sa serijom singlova i spotova promovišući optimizam i sarkazam na melodičan i šaljiv način. Bend stalno radi na novom materijalu jer je inspiracija neiscrpna, a druženja neprocenjiva.

"Leto, početak vikenda i odličan lineup. Ne znam šta više treba za dobar provod. Raskid 13je i više nego spreman da ovaj vikend podeli sa ekipom jer ćemo odsvirati i nove pesme koje spremamo specijalno za ovu priliku. Vidimo se na Adi! "– poručuje Slavko Kozomora, frontmen benda.



Bednici su nastali krajem 2017. godine, kao tročlani sastav. Veoma su mladi, te će ovom prilikom predstavljati nadolazeću rokenrol generaciju. Bend je nastupao u nekoliko klubova u Beogradu, a nijedan nastup nije prošao nezapaženo. Konstantno rade na autorskom materijalu, ali još uvek nisu ništa objavili.

"Nama kao malom bendu veoma znači to što ćemo nastupati na ovakvom događaju. Ovu svirku ćemo iskoristiti da predstavimo novog gitaristu koji se skoro pridružio bendu. Sviraćemo autorske pesme i po koju obradu domaćih i stranih pank bendova. Potrudićemo se da vam ovaj provod učinimo što boljim, tako da obavezno dođite 6. jula u klub Gavez", poručuju članovi benda.



Početak događaja zakazan je za 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 150 dinara, dok će na ulazu cena biti 250 dinara. Pretprodajna mesta i satnica koncerta biće naknadno objavljeni.

Fb event https://www.facebook.com/events/473442123114085/?ti=cl

Нема коментара:

Постави коментар