петак, 8. јун 2018.

Prijavi se na Rokerijadu 2018.!





UG „Fabrika – Petrovac na Mlavi“ tokom avgusta i septembra meseca 2018. godine organizuje drugu po redu „Rokerijadu“, festival posvećen rokenrol kulturi i rok stvaralaštvu.


Pravo prijave imaju svi mladi autorski bendovi iz Srbije, bez obzira da li imaju ili nemaju zvanično izdanje.

Pod mladim bendom organizator podrazumeva bendove čiji prosek godina ne prelazi trideset, ali da najstariji član benda nema više od trideset pet godina.

Svi zainteresovani bendovi koji ispunjavaju gore navedene uslove mogu se prijaviti u periodu od 1. do 30. juna slanjem sledećeg konkursnog materijala, sa naznakom Prijava benda: Naziv benda, na mejl rokerijada@gmail.com,
linkovi za 3 pesme (maksimalno trajanje pesme 5 minuta) postavljene na Soundcloud profilu bendajedan live video snimak sa YouTube-akratku biografiju koja mora da sadrži godinu rođenja za svakog člana bendajednu fotografiju benda bez logotipalink za Facebook stranicu ili sajt





Prijava na Konkurs ujedno predstavlja saglasnost svih prijavljenih bendova da organizator kompletan konkursni materijal može koristiti u promotivne svrhe bez prethodnog upita.

Nepotpune, neblagovremene i prijave koje nisu u skladu sa uslovima konkursa neće biti razmatrane.

Lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa i koji ulaze u konkurenciju za takmičenje, biće objavljena 1. jula 2018. godine na zvaničnom sajtu UG “Fabrika – Petrovac na Mlavi”, odnosno na sajtu Rokerijade.

Finalno takmičenje biće održano na gradskom trgu u Petrovcu na Mlavi, 31. avgusta 2018. godine. Svim finalistima biće pokriveni putni troškovi i obezbeđen jedan obrok.

U finalu će nastupiti ukupno šest bendova, od kojih će pet odabrati stručni žiri, a jedan bend biće izabran online glasovima publike.

Spisak uspešno prijavljenih bendova biće objavljen 1. jula 2018. godine na sajtu rokerijada.fabrika.pt, kada će biti otvoreno i online glasanje publike putem Facebook profila a koje će trajati do 31. jula.

Spisak svih finalista biće objavljen do 5. avgusta 2018. godine.

Svaki od šest finalista imaće na raspolaganju 30 minuta za nastup uključujući izlazak i odlazak sa bine.

Pobednički bend i najbolje pojedince u finalu 31. avusta odabraće stručni žiri nakon završetka predstavljanja svih finalista i revijalnog nastupa jednog lokalnog benda.

Najbolji bend očekuju vredne nagrade:

snimanje tri numere u studiju Mr Sound – Petrovac na Mlaviizdavanje singla pod etiketom Lampshade Mediasnimanje video spota u produkciji Mravac Videorevijalni nastup na Rokerijadi 2019. godinePR podrška u trajanju od godinu dana



Нема коментара:

Постави коментар