четвртак, 21. јун 2018.

Crveni karton - Gornji Milanovac - 30. jun





Crveni karton, koncertno sigurno jedan od najaktivnijih , najsmelijih i najtraženijih mlađih bendova u Srbiji, sa preko 70 koncerta godišnje, posle putovanja po raznim gradovima regiona i nedavne pobede na BARF festu i nagrade "Nove nade" na Megafon festu po drugi put dolaze u Gornji Milanovac 30. Juna , tačnije u KLUB LJUBITELJ!



Za njih svi muzički kritičari i portali u glas jednoglasno kažu da su jedni od predvodnika nove generacije srpskih bendova.
Svakog vikenda od grada do grada, čuje se“ Glas” novog zvuka i vremena koji promovišu momci iz Kruševca.

Crveni karton dolazi baš u pravo vreme, kada lokalne i regionalne novine, internet portali i ostali mediji previše promovišu bogate klince Instagrama, samoproklamovane „zvezde“, bahate bogataše i njima slične kreature modernog društva.
Pesme su ohrabrujuće, obećavajuće i govore o receptu za bolji i uspešniji život u sve više demoralisanom društvu.



„Buđenje“ se ubrazano širi svuda na Balkanu . Crveni karton je postao glas nove generacije i možda njihova poslednja nada. Njihovi nastupi su unapred rezervisani po nekoliko meseci i trenutno su bend koji je u 2017 godini, imao najviše nastupa na rokenrol sceni Srbiji i tako će biti dokle god ih drži i jača slogan :

"Za bolje sutra,
da zaboravim na juče,
da danas živim kako bi trebalo..."

Prošlog leta bend je nastupio na Arsenal festu, druge večeri na Garden stage-u, BARF fest, Drum dum festu, na festivalu Prnjavor stock, Overload fest , 035 FEST u Jagodini, festivalu “ Osvežene” u Pirotu, Karnevalu u Vrnjackoj banji , Veliko gradiškoj gitarijadi, Kuršumlijskoj gitarijadi, na festival Vračar Rocks, Pank paradi u Požegi i drugim značajnim festivalima u regionu.

Ove godine je od kolega muzičara dobio nagradu koja im mnogo znači "Nove nade" na "Megafon festu."
Jer, Crveni karton će dobiti svako ko je to zaista zaslužio.


Нема коментара:

Постави коментар