понедељак, 18. јун 2018.

Besplatni koncerti na Zidiću od 21. juna




Besplatne koncerte na "Zidiću", Dom omladine Beograda već nekoliko sezona organizuje na Platou Milana Mladenovića. Ove godine, počevši od praznika muzike koji se 21. juna obeležava u čitavom svetu, očekuju vas nove , kao i one već poznate grupe, sa domaće scene.




Novu sezonu , u četvrtak 21. juna, otvara hard-pop grupa iz Beograda, Turisti.
Bend je oformio Boško Bole Mijušković, basista beogradske grupe Straight Mickey and the Boyz, takođe i član Škrtica, koje predvodi Zoran Cane Kostić iz Partibrejkersa. Boško i njegov brat Nikola za svega nekoliko dana stvorili su sve numere za objavljeni debi album "Levo ili desno".




DFhor koji čine beogradski mališani okupljeni u prvi plesni hor pod vođstvom Bojane Vunturišević, bivše pevačica sastava Svi na pod nastupiće 23. juna. Na njihovom repertoaru su pesme savremenih regionalnih pop izvođača, kao što su Lolobriđida, Dječaci, Stray Dogg, Artan Lili ...



Bend Johanbrauer predstaviće se na Platou Milana Mladenovića 30. juna. Ovaj bend je tek na početku karijere, ali sa dovoljno originalnih autorskih pesama iza sebe, da ih mnogi navode kao moguće naslednike sastava "Repetitor".

Нема коментара:

Постави коментар