уторак, 22. мај 2018.

Hladno pivo - 26.maj - slavljenički koncert na Kalemegdanu




Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno Pivo će u subotu, 26. maja 2018. godine na terenima KK Partizan na Kalemegdanu, održati veliki koncert u okviru regionalne turneje povodom 30 godina karijere.

Posle dve godine Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki će svojim fanovima prirediti koncert za pamćenje.
Poznati po energičnim nastupima i hitovima “Mojoj majici”, “Ezoterija” , "Pitala si me", "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjećaj", "Pjevajte nešto ljubavno”, već 30godina nastupaju na najvećim rok događajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto među poštovaocima rok-pank zvuka.
U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adriatic Act..



  Uspomene sa prethodna četiri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

 „Svirka na Kalemegdanu bit će nam prilika da dokažemo da je Hladno Pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od “Džinovskog” pa do „Zatvorenih vrata”, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku. Zato jedva čekamo taj 26. maj” poručuje frontmen Mile Kekin.




 Prodaja ulaznica na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i GigsTixa.

https://web.facebook.com/events/988921044582295/




Нема коментара:

Постави коментар