среда, 9. мај 2018.

City Groove - poznat kompletan line up Festivala




Nikad jači spisak izvođača na City Groove festivalu koji će se održati od 01. do 03. juna u Podgorici na Stadionu malih sportova.

Festivalski line up predvode inostrane zvezde Simple Minds, The Cube Guys i Stereo MC's.



Prva noć biće besplatna za sve posetioce i posvećena elektronskom zvuku, a nastupiće podgorički DJ i producent Mr Lekka, španski DJ Dario Nunješ i  italijanski haus duo The Cube Guys.



Drugo veče otvoriće KIC pop hor, a te večeri podgorička publika uživaće u čak dva premijerna nastupa- hrvatskog rok benda Vatra, kao I hip hop dua  Stereo MC's.
Program će svojim nastupom obogatiti hrvatska diva Josipa Lisac.



Treća noć biće posvećena pre svega kultnoj škotskoj grupi Simple Minds, koja će  odsvirati dvočasovni koncert, dok će pre njih nastupiti najpopularniji alternativni rok sastav u Crnoj Gori Autogeni trening koji će ujedno na Stadionu malih sportova promovisati i novi album.
Program će svake noći trajati od 21 sat do dva časa iza ponoći.

Ulaznice za drugo i treće veče pojedinačno koštaće deset eura, a moći da se kupe i putem zvaničnog sajta festivala www.citygroove.me, kao i u „T centrima“ u Podgorici, Nikšiću i Budvi, „Hard Rok kafeu“ i putem Gigstix prodajne mreže i to od srede 09. maja.






Нема коментара:

Постави коментар