четвртак, 31. мај 2018.

Čekajući Nišville ! Izložba "ART TO GO JAZZY", prijava za volontere, nove cene ulaznica ...




U petak, 1. juna u Oficirskom domau u Nišu od 19 časova, biće otvorena izložba radova sa međunarodne umetničke kolonije „ART TO GO JAZZY 2017“, a koncert će održati jazz sastav „FAM TRIO„ kojim će Nišville započeti promociju programa „NIŠVILLE SHOWCASE 2018“.

Izložbom će biti predstavljeni radovi nastali na „umetničkoj kolonizaciji niške Tvrđave“ 2017. godine u okviru pratećeg programa prošlogodišnjeg Nišville jazz festivala, na kojoj je stvaralo 24 umetnika iz Srbije, Makedonije i Bugarske.

Izložbu ART TO GO JAZZY organizuju: Nišville Fondacija i ARTEF uz podršku Kancelarije za mlade Grada Niša, a biće izloženo 50-ak slika i skulptura.



Nakon svečanog otvaranja izložbe nastup će održati niški jazz sastav FAM TRIO, koji predvodi mladi i perspektivni saksofonista Filip Stipsić.

Njihov koncert će biti ujedno i promocija novog pratećeg programa na festivalu NIŠVILLE SHOWCASE 2018, koji će biti održan od 9 do 12. avgusta 2018 u Oficirskom domu.




Na otvaranju izložbe u petak, 1. juna u 19h u sali 2 Oficirskog doma će biti i najava novog konkursa za umetničku kolonizaciju tvrđave u okviru Nišville festivala 2018, a poštovaoci likovne umetnosti izložbu mogu posetiti do 7. juna 2018. godine.


Nišville  je otvorio i konkurs za sve volontere koji će trajati  do 06. jula. Prijavite se putem online platforme, koja se nalazi na sledećem linku
 http://volunteers.nisville.com/#/rs

Da podsetimo, da još samo danas komplet ulaznica za Nišville2018 možete kupiti po ceni od 2.500 od 01. juna, u petak, cena kompleta iznosiće 3.000 dinara , a možete ih kupiti i online na www. eventim.rs.




Нема коментара:

Постави коментар