понедељак, 21. мај 2018.

Brkovi u Nišu 08.juna



Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački Brkovi, nastupiće u Nišu posle tačno tri godine. Koncert će biti održan  08. juna od 22 sata u dvorištu Univerziteta (Banovina).
Biće ovo prvi samostalni koncert zagrebačkog benda u gradu na Nišavi,a nakon Zagreba i Beograda, očekuje se da ovo bude i njihov najveći samostalni koncert u dosadašnjoj karjeri.



Brkovi su nastali 2004. godine i od lokalnog benda prerasli su u jedan od najtraženijih na ovim prostorima, a o njihovoj trenutnoj popularnosti najbolje svedoče unapred rasprodati koncerti u Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu, Zrenjaninu, Staroj Pazovi, kao i drugim gradovima regiona.

Zasićeni satanizovanjem tzv. „narodne“ muzike u medijima i uštogljenim podelama muzike na urbanu i neurbanu, petorica mladića pankerske orijentacije odlučuju svirati narodnjake na način na koji jedino znaju – žestoko i beskompromisno sa ciljem konačnog oslobođenja od vladajuće malograđanštine koja im pritiska grudi. Zahvaljujući licemerju koje vlada u tzv. urbanim krugovima, koje se gnuša narodnjaka, ali istovremeno potajno uživa u njima, Brkovi brzo ostvaruju uspeh. Svoju muziku nazivaju „turbo punk folk wellness i spa“ sumirajući tako sve elemente koje su u nju uneli, kao i one koje su stvorili (wellness i spa se do tada nisu vezivali za muziku).

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara mogu se kupiti u Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta će koštati 1000 dinara.

EVENT: https://www.facebook.com/events/240100033403303


Нема коментара:

Постави коментар