субота, 24. март 2018.

Ramiro Lopez & Andrew Meller - RAVE ON - Kragujevac, 05.maj




Drumcode zvezda Ramiro Lopez je još jedno veliko ime koje Šumadija Fest dovodi u Kragujevac nakon Marco Bailey-a, Vinicius Honorio-a i Jay Lumen-a i time nastavlja niz kvalitetnih techno događaja koji će se ubuduće zvati RAVE ON eventi.



Tokom 2006. napravio je skok u muzičkoj produkciji, istraživanjem i sticanju znanja, iskustava i postepenom definisanju svog karakterističnog zvuka, a izdaje trake za poznate kuće Drumcode / Odd Recordings / Suara. Nakon velikih uspeha postao je pored Arjun Vegale-a glavni u novoj etiketi ODD Recordings.

Njegova posvećenost profesiji donela je rezultate pa beleži izdanja u saradnji sa velikim zvezdama techna: Drumcode (“Clap Your Hands” sarađujući sa Coyu), INTEC (“This & That” u saradnji sa Carl Cox-om “New Year Weapons” objavljeno u Mixmagu), Octopus Recordings, Toolroom Trax, Terminal M, SCI + TEC, Bedrock (Nicole Moudaber je remiksovala njegov hit “That's Not Happening”), Cecille, Noir, Defected or Tronic kao i sa mnogim drugima…

Osim Ramira Lopeza u Čaurnici 05. maja nastupiće i Andrew Meller, čiji remix "Insomnia" se nalazio par nedelja na prvom mestu Beatporta. U narednih para dana objavićemo i domaću podršku.

Prodaja karata startuje u četvrtak 15. marta i za najbržih 100 kupaca cena će biti 500 dinara. Ta cena važiće do 1. aprila ili do isteka zaliha.

Od 1. aprila do 15. aprila cena 700 dinara,

Od 15. aprila do 4. maja 900 dinara,

Na dan događaja cena 1000 dinara. 

Нема коментара:

Постави коментар