уторак, 27. фебруар 2018.

Bad Wolves obradili "Zombie" u čast Dolores O'Riordan




Američki hard rock bend u usponu, Bad Wolves, objavio je video spot za ranije obavljenu obradu The Cranberries hita „Zombie“. Video posvećen nedavno preminuloj pevačici benda Dolores O’Riordan.


Spot je režirao poznati muzički režiser Wayne Isham i u njemu možemo videti kako pevač benda Bad Wolves, Tommy Vext, pokušava da dopre do žene obojene u zlatno. Ova scena je jasna referenca na spot za originalnu verziju pesme „Zombie“ i preranu smrt pevačice Dolores O’Riordan.

Dolores O’Riordan preminula je na dan zakazanog studijskog snimanja sa bendom Bad Wolves na kojem je trebalo da snimi svoje vokale za ovu verziju pesme kojom je bila oduševljena.




"Njen tekst koji se suočava sa kolateralnom štetom političkih nemira je jednako aktuelan danas kao što je bio i pre četvrt veka kada je napisan. To je ono što smo mi hteli da iskažemo, a ujedno je i dokaz koliko je Dolores vanvremenska umetnica“ izjavio je Tommy Vext.

Pesma "Zombie“ nalazi se u samom vrhu top lista, dok je spot za samo nekoliko dana prikupio više od milion pregleda na Youtube-u.

B92

Нема коментара:

Постави коментар