субота, 27. јануар 2018.

"Mama Mia! Idemo ponovo" stiže u julu u bioskope




Nastavak hita "Mama Mia" pod nazivom "Mama Mia! Idemo ponovo" po scenariju i u režiji Ola Parkera, stiže u srpske bioskope 19. jula, najavio je distributer "Taramaunt".

Deset godina nakon filma "Mama Mia!", koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, publika će se "vratiti" na čarobno grčko ostrvo Kalokeri, uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama svetski popularne grupe ABBA.



Glumačkoj ekipi iz prvog dela pridružuje se Lili Džejms (Najmračniji čas, Pepeljuga) u ulozi mlade Done i muzička zvezda Šer.
Ulogu Done i ovoga puta tumači dobitnica Oskara Meril Strip, a tu su i Džuli Volters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje.
Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.
"Mama Mia! Idemo ponovo" produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla "Mama Mia".

Нема коментара:

Постави коментар