петак, 12. јануар 2018.

Gile bez Električnog orgazma izvodi retko svirane pesme




Rok muzičar Srđan Gojković-Gile i bend Magic Bush održaće koncert pod nazivom "Retko svirane pesme" 9. marta u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda.


- Sviraćemo pesme iz moje karijere koje su retko izvođene uživo. Biće pesama iz filmova, koje sam radio za 'Kako je propao rokenrol' i 'Crni bombarder', iz saradnje sa Vladom Divljanom, nekih mojih solo pesama, ali i pesama Električnog orgazma koje retko sviramo, a neke čak nikad nismo svirali uživo! - najavljuje Gile.

Uporedo sa radom u matičnom bendu, pored muzike za filmove, tokom karijere Gile je uradio nekoliko izuzetno zanimljivih projekata, kao što su solo album "Evo sada vidiš da može" (1989) ili saradnja sa Vladom Divljanom (1958-2015) na albumima "Rokenrol za decu" (1989) i "Rokenrol bukvar" (1990) i odnosno "Lutka koja kaže ne" (1991) u supergrupi Vlada, Gile, Piko i Švaba.


Magic Bush je prošle godine objavio album "First...", a trenutno ga čine gitaristi Damjan Dašić i Marko Ćalić, bubnjar Vladimir Jevtić i basista Ivan Stanković.

Ulaznica za koncert koštaju 1.000 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Prodaja je počela 11. januara, a na dan koncerta, ako ih bude, koštaće 1.200 dinara.



Нема коментара:

Постави коментар