среда, 31. јануар 2018.

Bend Hurts u Umagu na Sea Star festivalu





Jedan od najboljih koncertnih bendova današnjice Hurts nastupiće na Sea Star festivalu u Umagu koji se održava od 24. do 27. maja u ovom istarskom gradu, objavili su iz Exit tima.


Na festival stiže iRobin Schulz koji drma glavne festivalske bine širom Evrope, a kog već sad proglašavaju za naslednika famoznog Davida Guette ! A da bi se hitovi već sad brojali u desetinama, tu je i vreli londonski trio Disciples, kao i  francuski dvojac  Ofenbach!

Kako bi žurka bila još intenzivnija, pored plesnih, zatrešće nas i hip- hop beatovi strahovite postave koju vode zagrebački velikani Tram 11, balkanski rep otac Edo Maajka, kao i Sajsi MC, omiljeni dalmatinski Dječaci i neprikosnoveni splitski pobednik Krešo Bengalka.


"„Izuzetno smo ponosni što smo ponovo uspeli da izvođače koji su priredili neke od najboljih nastupa u istoriji glavne bine i Dance arene EXIT festivala dovedemo na Sea Star. Hurts su svetski poznati kao jedan od najboljih bendova koje se obavezno moraju čuti uživo, dok je Shulzovo umeće da napravi nezapamćenu žurku, sa svojim megahitovima koji se večno pamte, neprikosnoveno. Ovo je tek deo programa koji najavljujemo, ali sigurno je već sada da će publika na Sea Staru i ove godine moći da oseti onu neizrecivu atmosferu sa Petrovaradinske tvrđave zbog koje je EXIT nedavno ponovo krunisan za najbolji veliki evropski festival Evrope", rekao je Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Star festivala.


Aktuelne poklon cene festivalskih ulaznica od 3.900 dinara, što je 60% od finalnog iznosa važiće najkasnije do ponoći 8. februara i prodaju se putem exitfest.org. VIP Gold ulaznica u prodaji je po ceni od 12.000 dinara, a Sea Star nudi i dve vrste kampovanja, Premium i Premium Plus, obe sa 4 zvezdice po ceni od 3.600, odnosno 4.200 dinara. Exitova turistička agencija Exittrip.org nudi i pakete koji pored ulaznica, nude brojne druge opcije za smeštaj i prevoz do Umaga.

Нема коментара:

Постави коментар