понедељак, 11. децембар 2017.

Jay Lumen i Lea Dobričić 13. januara u hali Park Kragujevacu




Šumadija Fest Kragujevac u saradnji sa Garage Reunion organizuje doček Srpske Nove godine i tim povodom nam u goste dolazi
Jay Lumen, techno producent i DJ koji spada u najtraženija imena današnjice. Osnivač je Footwork Records-a, a redovno izdaje i za njapoznatiju svetsku etiketu Drumcode, a izdavao je trake i za Saved, 100% Pure, Cadenza i Octopus Records. Ostvarivao je saradnju sa velikim svetskim zvezdama kao što su Green Velvet, Sasha Carassi, Harvey Mckay, Gary Beck, Popof, Wade, Roberto Capuano i mnogi drugi. Lumenova muzika se redovno vrti na globalnim svetskim radio stanicama u mnogim zemljama uklučujući BBC Radio 1, Annie Mac i Pete Tong's radio show.

Za tri neverovatne godine, od 2013. do 2015. godine, Lumen je osvojio je prestižne nagrade kao što je nagarada za "Underground DJ Of The Year" na "Ballantine's Music Awards"-u. U 2014. je rangiran kao treći najprodavaniji producent na Beatport-u u kategoriji tech-house, i deseti u kategoriji techno. U 2015. je bio broj 2 na Beatport-u u Techno kategoriji za najprodavanijeg te godine. Zatim, u 2015. godini Lumen ostvaruje 26. mesto u Resident Advisor’s "DJ Charted" artist.

Nastupao je na najpoznatijim festivalima i klubovima širom sveta uključujući Space (Ibiza nightclub), BPM Festival, Club Space u Majamiju, Digital Dreams Music Festival, EL Row - Barselona, Tresor, Sónar, Ministry of Sound, Amsterdam Dance Event, Detroit Electronic Music Festival Afterparty, Balaton Sound to Mystic Garden u Amsterdamu i mnogi drugi.

Ovo će biti njegov prvi nastup u centralnoj Srbiji !

Osim Lumena gostovanje potvrdili i Lea Dobricic, Andrew Meller, Hunckie, Petar Lazovic, Bo-YaN, MirMir, Tzanema, Marko Škorić, Imhotep i Sasa-Kovinac Kovacevic.


Ulaznice možete kupiti u svim WinWin Shop-ovima širom Srbije kao i na sajtovima ili gde možete kupiti i print@home kartu ili kartu na na vašem mobilnom telefonu. 

Нема коментара:

Постави коментар