понедељак, 27. новембар 2017.

Van Gog zabavlja Nišlije za Novu godinu






Svi oni koji planiraju da dočekaju novu 2018. godinu na Trgu kralja Milana, kako kaže direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić, imaće priliku da slušaju  rok bend Van Gog.


Svirku ovog poznatog beogradskog muzičkog sastava građani će platiti oko 3,5 miliona dinara, a prema dokumentaciji javne nabavke, koncert će trajati nešto više od sat i po vremena. Savić dodaje da je odlučeno da se sa njima sklopi ugovor ranije, jer su imali još nekoliko ponuda u drugim srpskim i crnogorskim gradovima.

Pošto su imali još nekoliko ponuda, onda smo rešili da na vreme napravimo javnu nabavku. Njihova cena je 22.000 evra i agencijske usluge su oko 2.000 evra - rekao je Savić.

Van Gog je nastao druge polovine 80-tih godina prošlog veka, međutim, na vrhuncu popularnosti su bili krajem 90-tih. Bend čine Zvonimir Đukić Đule, Goran Milisavljević, Đorđe Petrović, Predrag Popović, Srboljub Radivojević.

Podsetimo, prošle godine su Nišlije Novu godinu proslavili uz Bijelo dugme i Reginu, a izvođače, kao i 2016. kada je pevala Ceca, nisu platili građani NIša. Prošle godine utrošeno je 5 miliona dinara iz budžeta Grada za opremanje bine, vatromet i ozvučenje.

Južne vesti

Нема коментара:

Постави коментар