уторак, 31. октобар 2017.

NS koncert godine u decembru slavi punoletstvo





To je 18. manifestacija na kojoj su nastupale sve najvažnije grupe s prostora bivše SFRJ, a prošlo je 24 godine otkako je 1993. održan prvi „Top-plus” Koncerta godine.

Na ovogodišnjem koncertu nastupiće “Dubioza kolektiv”, “Ju grupa”, "Ateist rep", “Obojeni program”, “Kanda, Kodža i Nebojša”, "Kralj Čačka", “Repetitor”, GIFT i „Tri kapljice”.

Kao i godinama unazad, pokrovitelj „NS koncerta godine” je Grad Novi Sad, a ta manifestacija je šestu godinu zaredom od Uprave za kulturu dobila status događaja od izuzetnog značaja za grad.

Po rečima organizatora, manifestacija je više od dve decenije vidljiv kulturni svetionik i znatno je doprinela da Novi Sad bude spreman za titulu Evropske prestonice mladih, kao i da prošle godine bude proglašen Evropskom prestonicom kulture 2021.

Ulaznice u pretprodaji, po promotivnoj ceni od 1.200 dinara (parter) mogu kupiti do utorka 31. oktobra preko „Gigs tiks” prodajne mreže u Novom Sadu i na www.gigistix.com.

Od 1. novembra karte će stajati 1.350 dinara za parter i zapad 2, dok će cena veoma ograničenog broja ulaznica za zapad 1 biti 1.450 dinara.

Posetioci će ulaznice na dan koncerta kupovati po 1.500 dinara.

Dnevnik.rs

Нема коментара:

Постави коментар