понедељак, 23. октобар 2017.

Električni orgazam objavio novi spot "Okašuka Šakata"





Poznati bend Električni orgazam je objavio spot za šesti singl za nadolazećeg albuma "Gde smo sad?" koji treba da se pojavi u proleće 2018. godine.


"Pesma se zove "Okašuka Šakata". Mnogi će se pitati šta to zapravo znači, a odgovor je veoma jednostavan, ništa. Posle svih tekstova koje  sam napisao u životu ideja mi je bila da nađem neke dve reči koje mi dobro zvuče, fonetski, a da zapravo ne nose nikakvo značenje u sebi. To je jednostavno bilo nešto što mi je bio izazov, kao da izmišljas neki novi, nepostojeći jezik " - kaže Srđan Gojković-Gile, frontmen Električnog orgazma




Tekst pesme je napisao Gojković, a muziku i aranžman potpisuje sa Branislavom Petrovićem, Ljubomirom Djukićem, kao i na ostalim pesmama za novi album. Producent je Toni Jurij, iz Slovenije, njihov stari saradnik još sa albuma "Lišće prekriva Lisabon" (1982), "Les chansones populaires" (1983) i "Kako bubanj kaže" (1984).
Za video su angažovali likovnu umetnicu Margaretu Jelić, iz Beograda, koja je uradila animirani spot po motivima njenih slika.

Нема коментара:

Постави коментар