четвртак, 28. септембар 2017.

Masimo Savić najavio četiri gostovanja u Srbiji do kraja godine





Masimo Savić je na intimnom koncertu za prijatelje najavio četiri gostovanja u Srbiji do kraja godine, a između ostalog i veliki koncert u Sava Centru u Beogradu, 22. decembra.

Publika iz Niša će imati prilike da čuje ovog popularnog hrvatskog muzičara 24. novembra, a Čačani narednog dana dok je 26. novembra zakazan koncert u Kragujevcu.





Za veliko finale u Sava Centru Masimo planira da sam nastupa pred publikom, bez gostiju a velika je šansa da pred Beograđanima izvede i premijerno i nekoliko novih pesama.

- Publika može očekivati definitavan napredak u poređenju sa mojim prošlim koncertom u Beogradu, on će biti upečatljiv i nezaboravan. Takođe, ljudi će moći da vide i osete potpunu posvećenost umetnosti koju su došli da čuju – rekao je jedan od najprepoznatljivijih umetnika sa ovih prostora.


Što se tiče saradnje sa muzičarima iz Srbije, Masimo kaže da bi pre odabrao da radi sa izvrsnim saksofonistima ili klavijaturistima, nego sa pevačima.

- U poslednje vreme nisam sreo nikoga sa kime bih stao u studio. Ali zato stalno tražim izvanredne muzičare koji bi svirali na mojim koncertima, sa kojima bih ostvario taj tip saradnje.





Nastupe je Masimo najavio mini koncertom u novom Bitef Art Cafeu i to uz pratnju klavijaturiste Alena Kovačevića. Koncert je počeo hitom iz 2006. godine "Da mogu", zatim su usledile novije pesme, kao što je "Neka ti plove brodovi", koja će se inače naći i na njegovom novom albumu. Iako se na njemu uveliko radi, očekuje se da će biti gotov i da će izaći tek sledeće godine.

Blic.rs

Нема коментара:

Постави коментар